Muž napomenul mladíky, ti mu vhodili petardu na balkon!

Muž napomenul mladíky, ti mu vhodili petardu na balkon!
ilustrační foto internet

 

Minulý víkend bylo na městskou policii nahlášeno hlučné chování tří osob, které se zdržovaly na ulici Okružní. Tři mladíci popíjeli pivo, rušili hlasitým projevem noční klid, znečistili veřejné prostranství lahvemi a nedopalky.

"Dva z této slupiny (22,23 let) slovně uráželi jednoho z bydlících, a to značně hrubými výrazy a dokonce tomuto muži vhodili petardu na balkón. Tímto jsou dotyční podezřelí z přestupků neuposlechnutí výzvy, rušení nočního klidu, vzbuzování veřejného pohoršení, znečištění veřejného prostranství a porušením vyhlášky města č. 10/2009, která zakazuje v okruhu 100 m od dětských hřišť konzumovat lihoviny. Celá událost byla postoupena správnímu orgánu", sdělila Jana Adámková z městské policie. (red) 

Komentáře

100m od dětského hřiště zákaz konzumace alkoholu??? Přímo na oploceném hřišti mezi Savíčkem a Špály víkend co víkend omladina hlastá a dělá bordel, o prázdninách je to denně a nikomu to nevadí!!! Včera jich tam bylo tolik, že se na lavičky pod stříškou ani nevešli  .....  běžně vykonávají potřebu do okolních keříků a na pískoviště. Divím se matkám, že tam s dětmi vůbec chodí a nechají je hrabat s v tom  písečku  .... jak říkám - nikomu to nevadí :(

Poslat nový komentář