Mladého muže těžce zranila vysokozdvižka, amputovala mu prsty

Mladého muže těžce zranila vysokozdvižka, amputovala mu prsty
ilustrační foto internet

 

Na nedělní pracovní směnu zřejmě dlouho nezapomenou dva mladí muži. Jeden z nich opouštěl areál prostějovské firmy Mubea v sanitce. 

Tu povolali jeho spolupracovníci poté, co mladému muž přejel nohu vysokozdvižný vozík a těžce jej zranil. "Co vím, amputoval mu vozík prsty na noze, zůstal snad jen palec," sdělil redakci svědek nehody, který si nepřál být jmenován. Úraz vyšetřuje policie, která zjišťuje míru zavinění a přesný průběh události. 

"Podle prvotních informací došlo  k úrazu dolní končetiny 24 letého muže. Měl ho způsobit vysokozdvižný vozík, který řídil 33 letý muž. Podle prvotní lékařské zprávy byla doba léčení předběžně stanovena na více než 6 týdnů," potvrdila redakci informaci policejní mluvčí Irena Urbánková. (ber)

Komentáře

No spíš jak už to bývá tak by to chtělo dodržovat bezpečnost práce!!

jo jo tak už to bývá nikdy se neřekne vše tak jak to má být.. osobně si myslím nebýt bot s ocelovou špicou tak by skončil se zlamanejma prstama max ... vím přejeli mi nohu hasiči...

 

Pepíčku, nepřeji si být jmenován, protože by mi nadřízení urvali hlavu, že jsem to vykecal. 

Jste oprvadu stupidní.Údajný zdroj, který jsi nepřál být jmenován :-),to se hodí. Prostě publikovat lži za každou cenu, bez ohledu na fakta. Píšete bludy a motáte lidem hlavy.

Pepa

Poslat nový komentář