Dosprejoval… Dobře mu tak!

Dosprejoval… Dobře mu tak!
Foto PČR
Další fotky: 
Dosprejoval… Dobře mu tak!

 

Prostějovští kriminalisté zahájili trestní stíhání 20 letého muže z Prostějovska, kterého obvinili ze spáchání přečinu poškození cizí věci. Od listopadu 2013 do konce roku 2014 se ve 29 případech oháněl sprejem na různých místech v Prostějově. 

"Na budovy – ať už rodinné domy, panelové domy, prodejny, jedno školní a předškolní zařízení, zastávky MHD a farnost, nasprejoval různobarevné nápisy různých velikostí. Celková škoda byla zatím předběžně vyčíslena na téměř 85 000 korun," konstatovala policejní mluvčí Irena Urbánková. Takto prosperoval budovy a objekty v Brněnské, Mojmírově, Dolní, Erbenově, Olomoucké, Emila Králíka, Plumlovské, na ulici Šárka, Újezd, Kollárově, Palečkově, Kostelecké, Blahoslavově, Hliníky, Dykově, Rumunské, Drozdovice, Anenské, v Kollárových sadech, Studentské, Lidické a Sádky. "Ke svému jednání se doznal. V případě prokázání viny a odsouzení mu hrozí až roční pobyt za mřížemi," dodala mluvčí. (red)

Komentáře

SKODA ZE JSEM HO NEZNALA NECHALA BYCH HO POCMARAT DUM JEDNOHO HAIZLIKA CO MI DLUZI STO TISIC V DROZDOVICICH MIREK RUSKY PODVODNIK

Poslat nový komentář