Aktualizujeme: Sedmadvacetiletého mládence z Ivanovic hledá i vrtulník

Aktualizujeme: Sedmadvacetiletého mládence z Ivanovic hledá i vrtulník
ilustrační foto

Jak PvNovinky informovaly, policisté, kriminalisté, psovod a Speciální pořádková jednotka z Brna od pondělí prohledávají okolí Ivanovic na Hané. Zatím stále bez úspěchu pátrají po sedmadvacetiletém Vladimíru Jurovi, jehož zmizení v pondělí odpoledne nahlásila jeho matka.

„Měl odejít v neděli kolem šesté hodiny večer na procházku se dvěma psy. Ti se vrátili ještě téhož dne v noci, ovšem bez majitele. Ihned po oznámení policisté začali pátrat v okolí a prověřili případná místa, kde by se mohl nacházet. Do akce nasadili i vrtulník," uvedla vyškovská policejní mluvčí Alice Musilová. Policisté prohledali především okolí řeky Hané, kde lidé naposledy muže viděli.  „Policejní potápěči prohledali i rybník, bohužel muže se stále nepodařilo nalézt,“ sdělila dnes redakci mluvčí.

Pohřešovaný Vladimír Jura je 170 až 175 centimetrů vysoký, má hubenou postavu, rovné blond vlasy a zelené oči. Vypadá na dvacet až třicet let. Na sobě měl černou mikinu a maskáče, na hlavě černobílou čepici. „Žádáme veřejnost o jakoukoliv informaci, která by mohla přispět k nalezení muže. Kontaktovat nás lidé můžou na lince 158," vyzvala Musilová. (red)

Foto: PČR

Poslat nový komentář