Vzpomínáte na střelbu na psa městskou policií? Státní policie hledá svědky události!

Vzpomínáte na střelbu na psa městskou policií? Státní policie hledá svědky události!
ilustrační foto

 

Dne 24. 5. 2015 ve 14:39 hodin před domem na ulici Olympijské v Prostějově došlo k incidentu mezi 51letou ženou a 52letým mužem při venčení psů. Na místo byla přivolaná městská policie, kdy strážnici tento konflikt řešili. 

"Z důvodu řádného objasnění celé události žádáme svědky, kteří se v inkriminovanou dobu pohybovali na výše uvedené ulici, aby se přihlásili na místním oddělení v Prostějově nebo na linku 158. Tímto bychom chtěli vyzvat staršího muže, který se dle přítomných pohyboval na místě s batohem, aby se přihlásil se svým svědectvím na policii", uvedl Josef Bednařík z tiskového odboru PČR Olomouckého kraje. (red)

Komentáře

vsiml sem si ze mate americky format data mate MM DD RRRR ale evropský je DD MM RRRR tak si to prosim spravte nejsme ve zkurvene americe, dekuji podepsán Anon!m

A čím jsi přispěl k tematu ty, ty ego...akorát sis pobrečel, že ti měšťáci udělali bebí, tak je potřeba si to s nima vyřídit přes klávesnici.

To není zrovna komentář k věci, tak se takových prosím pro příště zdržte. Vaše ego opravdu nikoho nezajímá.

Jinak k tématu; jsem velice a opravdu rád že se incident řeší. Městská Policie si dovoluje čím dál víc, a Státní by na to měla dohlédnout. Díky za potěšujicí informaci.

Pěknej Walther PP. Jeden takovej mi říká pane.....

Poslat nový komentář