Smrtelná nehoda u Olšan je stále v šetření

Smrtelná nehoda u Olšan je stále v šetření
ilustrační foto
Další fotky: 
Smrtelná nehoda u Olšan je stále v šetření
Smrtelná nehoda u Olšan je stále v šetření

Dne 18. září 2015 časně ráno zemřel při nehodě u Olšan u Prostějova sedmdesátiletý řidič osobního auta. Policie případ stále šetří, stejně jako údajnou krádež osobních věcí zemřelého.

"Sedmdesátiletý řidič osobního vozidla značky Hyundai v pravotočivé zatáčce vyjel z dosud neznámých příčin vlevo mimo komunikaci. Při nehodě došlo ke smrtelnému zranění řidiče. Havarované vozidlo s řidičem bylo nalezeno v 6:30 hod. Přivolaným zdravotníkům rychlé záchranné služby se po příjezdu na místo muže již nepodařilo oživit," sdělil tehdy policejní mluvčí František Kořínek s tím, že byla nařízena soudní pitva.
"Výsledky soudní pitvy k uvedené dopravní nehodě ještě k dispozici nemáme," sdělil dnes PvNovinkám Kořínek. Podle dcery tragicky zesnulého muže ho po nehodě někdo okradl, údajně se měla ztratit peněženka s finančním obnosem a doklady. "Oznámení, že se nenašly některé věci, které měl poškozený pravděpodobně mít v době havárie u sebe, jsme obdrželi. Věc jako podezření na zatajení nálezu šetří místně příslušné obvodní oddělení Prostějov 2,"
dodal mluvčí. (ber)

Foto: PČR

Poslat nový komentář