Řádí ve městě násilník? Přepadení za aquaparkem!

Řádí ve městě násilník? Přepadení za aquaparkem!
ilustrační foto PČR

Včera v nočních hodinách se stala velmi nepříjemná událost mladému osmatřicetiletému muži bydlícímu v Krasicích. Byl přepaden a okraden!

"Můj manžel přišel kolem jedné domů, šel z koncertu, který se konal v Kascentru. Zvolil cestu za aquaparkem, kde je cyklostezka. Zhruba v místech, jak se napojuje pěšinka od bývalého Alberta, jej přepadl muž, zcela neočekávaně a zákeřně zezadu. Dostal od něj ránu, útočník na něm i klečel, měl dost agresivní hlas. Věk odhadoval tak na 25 let. Manžel byl v šoku, nikde nikdo nebyl. Peněženku měl uloženou v kapsičce přes rameno, vůbec nechápal, jak o ni přišel. Díky Bohu, že v ní měl jen občanku, kartičku pojišťovny a peníze, žádné kreditní karty. Bohužel přišel o telefon, týden nový. Když se tedy navrátil domů, přemýšlel, že se vrátí zpět a bude hledat věci, což jsem mu nedovolila a zavolali jsme na městskou policii, kde nám dali telefonní číslo na služebnu na Újezdu. Ti obratem poslali hlídku a muže odvezli k výslechu. Chtěli bychom varovat všechny, aby si dávali cestou domů pozor! Obzvlášť v nočních hodinách. Nakonec jsem ráda, že se mému muži nic tak hrozného nestalo a je zdravý doma", popsala neuvěřitelný příběh paní Lenka P.
"Policie ČR se tímto nahlášeným případem skutečně zabývá", sdělila Prostějovským novinkám mluvčí Policie ČR Olomouckého kraje Miluše Zajícová.
Buďte opatrní a raději nechoďte sami! (red)

Komentáře

A to nám chtějí pořád zakazovat obranné prostředky

nejenom za aquaparkem, v prostějově je jedno loupežné přepadení týdně. většinou ho mají na svědomí hnědočeši

Bohužel je to dnes tak, že se o svou bezpečnost musí postarat hlavně každý sám. Asociálů a fetek je čím dál víc a není na ně žádný bič. Policajti taky nemůžou být všude. A bude to čím dál horší...

Poslat nový komentář