Tragický den. Dva mrtví muži

Tragický den. Dva mrtví muži
ilustrační foto

U dvou tragických případů dnes odpoledne zasahovaly posádky ZZS z Olomouce. V prvním případě zemřel muž v popelářském voze, v druhém zřejmě spáchal sebevraždu.

Krátce před půl druhou odpoledne policisté a záchranáři vyjížděli do sběrného dvora v Olomouci Na Sezníku. „Zaměstnanci, kteří dopoledne prováděli kontrolu svezeného papíru k recyklaci, nalezli ve svozu značně zdeformované mužské tělo, dosud neznámé totožnosti. Případ si na místě převzali kriminalisté územního odboru, kteří nyní prověřují a zjišťují okolnosti této tragické události a pátrají po totožnosti mrtvého muže,“ uvedla policejní mluvčí Marie Štrbáková. „Lékař konstatoval u jednačtyřicetiletého muže smrt, příčinou byla devastující zranění, když tělo prošlo lisem sběrného vozu,“ potvrdil informaci mluvčí záchranky Pavel Vysloužil.

O hodinu později vyjela posádka ZZS na ulici Heyrovského k muži, který ležel v bezvědomí pod okny jednoho z domů. Záchranáři se ihned pokusili přivést třicetiletého pacienta k životu, bohužel jeho zranění byla natolik závažná, že resuscitace nebyla úspěšná. „Muž s největší pravděpodobností spáchal skokem z výškového domu sebevraždu. Také tento případ je v samotném počátku prověřování, zjišťujeme jeho totožnost,“ dodala Štrbáková. (red)

Komentáře

Je to sice smutné, ale co to má společného s Prostějovem?

Poslat nový komentář