Policisté pátrají po pohřešovaném muži. Neviděli jste ho?

Policisté pátrají po pohřešovaném muži. Neviděli jste ho?
Foto PČR

Přerovští kriminalisté od 10. června 2016 pátrají po jednašedesátiletém Stanislavu Mokrovicsovi z Přerovska. Je nesvéprávný a nemocný.

Pohřešovaný muž je přibližně 180 centimetrů vysoké, silnější postavy, má modré zapadlé oči, oválný obličej, s jemným strništěm šedých vousů. Vlasy má oholené a ve vlasové části má na pravé straně výraznou jizvu po zranění. Chodí nakloněný dopředu pomalou kolébavou chůzí s nápadně krátkým krokem.

Měl by na sobě mít oblečenou šusťákovou bundu fialové (švestkové) barvy, pod bundou modro fialovou košili, šedé kapsáčové kalhoty, nazouvací boty, s sebou by měl mít igelitovou tašku.

„Jedná se osobu s omezenou svéprávností. Může být ohrožen na životě či zdraví, protože pravidelně užívá léky na epilepsii, Parkinsonovu nemoc a štítnou žlázu a tyto léky u sebe nemá,“ uvedl mluvčí policie František Kořínek.

Dne 9. června 2016 si pohřešovaný kupoval v Hranicích na Moravě jízdenku na vlak do Vídně.

„Policie ČR žádá občany o poskytnutí informací k osobě Stanislava Mokrovicse v pracovní dobu od 7 do 15 hodin na telefonní linku 974 778 336, 974 778 337, případně kdykoliv na bezplatnou linku 158,“ dodal mluvčí. (red)

Poslat nový komentář