Vykradl banku. Neznáte ho?

Vykradl banku. Neznáte ho?
Foto PČR
Další fotky: 
Vykradl banku. Neznáte ho?
Vykradl banku. Neznáte ho?

Přerovští policisté žádají občany o pomoc při pátrání po totožnosti dosud neznámého pachatele, který ve čtvrtek 7. července ve 12 hodin na pobočce banky na Masarykově náměstí v Hranicích přistoupil k hotovostní přepážce a pracovnici banky podal lístek s textem, ve kterém ji vyzval k vydání finanční hotovosti pod pohrůžkou použití zbraně. Pracovnice banky mu vydala finanční hotovost ve výši řádově několika desítek tisíc korun. Muž s penězi poté budovu banky opustil, byl ale při činu natočen bezpečnostní kamerou.

Jednalo se o muže ve věku přibližně 35 let, světlé barvy pleti. Na hlavě měl černý šátek, na očích tmavé brýle se světlými obroučkami. Na sobě měl pachatel oblečené bílé triko, tmavě zelenou nebo šedou bundu na zip a dlouhé kalhoty s maskovacím vzorem, tzv. maskáče. V ruce nesl nákupní igelitovou tašku s logem společnosti Lidl. 

"Veškeré poznatky k totožnosti neznámého pachatele můžete předat přímo kriminalistům na adrese 2. oddělení obecné kriminality, služby kriminální policie a vyšetřování se sídlem na Obvodním oddělení PČR, Purgešova 2, Hranice, nebo na telefonním čísle 974 778 472, případně je lze sdělit i na bezplatné lince Policie ČR 158," uvedla mluvčí polciie Miluše Zajícová. (red)

Poslat nový komentář