V restauraci na hlavním nádraží došlo ke krvavé řeži. Host zaútočil nožem na zaměstnance!

V restauraci na hlavním nádraží došlo ke krvavé řeži. Host zaútočil nožem na zaměstnance!
ilustrační foto PČR

V restauraci na hlavním nádraží v Prostějově došlo v neděli večer ke krvavé řeži. Jeden z hostů napadl muže z personálu a způsobil mu bodnořezná zranění. Podle informací redakce je zraněný muž hospitalizován v prostějovské nemocnici, útočník skončil na Policii ČR.

Podle zdroje PvNovinek napadl muž nožem kuchaře, se kterým předtím delší dobu komunikoval. Jak a proč na něj zaútočil, se zatím neví. "Ríkají, že měl bodné a řezné rány a že mu šel po krku," uvedl zdroj, který si nepřál být jmenován. Sanitku a policii přivola jeden z mužů, ubytovaných na hotelu, který slyšel křik.

Informaci PvNovinkám potvrdil policejní mluvčí František Kořínek. "Šetříme případ násilné trestné činnosti, ke kterému došlo v neděli 20. listopadu, krátce před dvacátou hodinou v Janáčkově ulici v Prostějově. V současnosti kriminalisté z prostějovského oddělení obecné kriminality ve věci konají prověřování," uvedl mluvčí s tím, že další informace k případu vzhledem k probíhajícímu prověřování nelze v tuto chvíli poskytovat.

O den později byla Policie ČR ale sdílnější.  

"Pětatřicetiletý muž měl v neděli večer ve společných místnostech ubytovacího zařízení v Janáčkově ulici v Prostějově napadnout šestapadesátiletého muže. Po vzájemné rozepři poškozeného zranil několika bodnořeznými ranami. Bezprostředně po činu útočník sám věc nahlásil na linku 158 a k činu se doznal," konstatoval mluvčí Kořínek s tím, že při šetření na místě policisté u pachatele změřili hodnotu 2,7 ‰ alkoholu v dechu. Případ vyšetřují prostějovští kriminalisté. Pětatřicetiletý pachatel byl obviněn ze zvlášť závažného zločinu těžké ublížení na zdraví. Za ten mu v případě prokázání viny a odsouzení hrozí trest odnětí svobody na tři léta až deset let", uvedl mluvčí. (ber)

Komentáře

StarDance po prostějovsku :-)) Je takové teplo, že se NEbruslí!!

Poslat nový komentář