Policie žádá o pomoc. Kvůli nehodě u Litovle

Policie žádá o pomoc. Kvůli nehodě u Litovle
Foto PČR
Další fotky: 
Policie žádá o pomoc. Kvůli nehodě u Litovle

Policisté dopravního inspektorátu Olomouc se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění dopravní nehody, ke které došlo v úterý 6. června v 10:45 hodin na ulici Severní v Litovli, ve směru jízdy od ulice Severní k obci Uničova zjištění totožnosti řidičky i vozidla, které bylo účastníkem dopravní nehody.

"Dosud nezjištěná řidička prozatím neustanoveného osobního vozidla, jedoucí uvedeným směrem, nerespektovala dopravní značení „Dej přednost v jízdě“ a nedala přednost v jízdě cyklistce, jedoucí po hlavní komunikaci. Došlo ke střetu, po kterém cyklistka upadla na komunikaci. Při nehodě utrpěla zranění. Řidička po střetu nezastavila a pokračovala směrem na Uničov. Na základě zjištěných informací by se pravděpodobně mělo jednat o osobní vozidlo Alfa Romeo šedé barvy, které měla řídit žena ve věku mezi 30-35lety, se světle hnědými vlasy po ramena," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

V této souvislosti se policisté obrací s prosbou o pomoc na občany, kteří byli přímými svědky nehody a jejich svědectví by mohlo pomoci při objasnění nehody a zjištění vozidla i jeho řidičky, aby se přihlásili na linku 158, nebo osobně či telefonicky kontaktovali policisty Dopravního inspektorátu Olomouc, Třída Kosmonautů 189/10 v Olomouci, na tel. 974 766 251 nebo 974 766 591. (red)

 

Poslat nový komentář