Policie hledá zloděje z nádraží

Policie hledá zloděje z nádraží
Foto PČR
Další fotky: 
Policie hledá zloděje z nádraží

Dne 2. srpna 2017 odcizil neznámý pachatel na čtvrtém nástupišti přerovského vlakového nádraží z lavičky volně odloženou kabelku poškozené dvaačtyřicetileté ženy. V ní se nacházela peněženka s finanční hotovostí 1 100 Kč, osobní doklady, platební karta a mobilní telefon. Jednáním pachatele vznikla poškozené ženě škoda 1 650 Kč. Případ policisté šetří pro podezření ze spáchání trestných činů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. A žádají o pomoc veřejnost.

Na zajištěném kamerovém záznamu je zachycený pachatel, který se dopustil odcizení výše uvedené kabelky. "Obracíme se na vás s žádostí o zveřejnění fotografií, případně kamerového záznamu (v čase 10:08:23 hodin do 10:08:35 hodin), kde je pachatel zachycen, jak bere kabelku z lavičky. Pak se dostává již mimo snímaný prostor kamery. Veřejnost prosíme o informace a poznatky, které by vedly ke ztotožnění muže a tím by výrazně pomohla k objasnění případu," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

K popisu pachatele lze uvést, že se jedná o muže bílé pleti, štíhlé postavy, krátce střižených vlasů, na hlavě má nasazeny sluneční brýle. Je oblečen do modré proužkované košile s krátkým rukávem, modrobílých kostičkovaných kalhot s nohavicemi pod kolena. Na nohou má černé boty a na zádech nese batoh černočervené barvy.

"Pokud by někdo poznal muže na fotografii nebo kamerovém záznamu, ať informace a poznatky sdělí na telefonním čísle 974 778 651. Je také možné dostavit se osobně na Obvodním oddělení Přerov 1, využít bezplatnou linku 158 nebo sdělit bližší informace na email pr.oo.prerov.podatelna@pcr.cz.," dodala Zajícová. (red)

 

Poslat nový komentář