Pohřešuje se Richard Frydrych. Zdržovat by se mohl i na Prostějovsku!

Pohřešuje se Richard Frydrych. Zdržovat by se mohl i na Prostějovsku!
Foto PČR

Dne 20. 8. 2017 bylo vyhlášeno pátrání po pohřešovaném Richardu Frydrychovi. Osmatřicetiletý muž s trvalým bydlištěm v Ženklavě na Novojičínsku odešel 19. srpna 2017 v době okolo 14 hodin ze svého bydliště. Od té doby o sobě nepodal žádnou zprávu a je nekontaktní. Je možné, že může být ohrožen na životě. Je zjištěno, že by se mohl pohybovat v okolí vodních ploch v okresech Prostějov, Vyškov a Mikulov.

"K popisu pohřešovaného uvádíme, že se jedná o muže ve věku 38 let, vysoký 198 cm, střední postavy, má hnědočerné krátce střižené vlasy, hnědé oči. Na sobě měl v době odchodu oblečenou světlozelenou mikinu s kapucí, s bílým nápisem v kruhu přes hruď, šedo bílé tepláky a tmavě modrošedé sportovní boty," uvedl komisař Petr Směták.

Policie  žádá veřejnost o spolupráci při pátrání po pohřešovaném muži. "V případě poznatků nebo informací vedoucích k vypátrání osoby kontaktujte policii na bezplatné lince 158, nebo na kterékoliv služebně Policie České republiky. Za spolupráci předem děkujeme," dodal Směták. (red)

 

Poslat nový komentář