Policisté pátrají po totožnosti neznámých mužů

Policisté pátrají po totožnosti neznámých mužů
Foto PČR
Další fotky: 
Policisté pátrají po totožnosti neznámých mužů

Policisté územního odboru Olomouc se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti dvou neznámých mužů v souvislosti s prověřováním krádeže elektroniky v jedné z prodejen v nákupním centru na ulici 8. května v Olomouci.

"Ke krádeži došlo v sobotu 30. prosince 2017 v dopoledních hodinách, kdy bylo odcizeno vystavené zboží, a to notebook zn. Lenovo IdeaPad Z50-75 za 11 997 korun a přenosný reproduktor zn. JBL Xtreme za 6 599 korun. Poškozené společnosti tak vznikla škoda za 18 596 korun. Případ prověřujeme pro podezření ze spáchání trestného činu krádež, na který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na dva roky," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

V této souvislosti policisté pátrají po totožnosti dvou neznámých mužů, kteří se v uvedenou dobu v prodejně u vystaveného zboží pohybovali a věci si zřejmě dali do batohu. Jednalo se o muže v modré a červené bundě. Policistům se podařilo zajistit kamerové záznamy, na kterých jsou muži zachyceni.

"Pokud by někdo z občanů muže poznal, nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jejich totožnosti, ať prosím, kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 buď osobně, nebo telefonicky na adrese Sokolská 52, 771 36 Olomouc, na tel. č: 974 766 651, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158," dodala mluvčí. (red)

 

Poslat nový komentář