Policisté hledají Patrika Krajčoviecha

Policisté hledají Patrika Krajčoviecha
Foto PČR

Přerovští kriminalisté pátrají po hledaném Patriku Krajčoviechovi, narozeném dne 17. 1. 1993, trvale žijícím v okrese Přerov. V pátrání je od října roku 2017 a hledá ho Okresní soud Olomouc, Okresní soud Přerov a také přerovští kriminalisté. Hledaný je odsouzen pro úvěrový podvod s větší škodou, stíhaný pro přečin úvěrového podvodu a je také šetřen policisty hospodářské kriminality pro podezření ze spáchání zločinu podvod se značnou škodou. Hledaný se úmyslně skrývá na neznámém místě.

Jeho vzhled odpovídá věku, je 175 cm vysoké tzv. našlapané postavy a váží okolo 80 – 85 kg. Má krátké, rovné a řídké vlasy černé barvy. Oči má hnědé s hustým černým obočím. Zpravidla chodí oholen, ale není vyloučeno, že nosí i strniště černé barvy. V levém uchu nosil hledaný náušnici z bílého kovu ve tvaru malého kosočtverce.

Policie ČR žádá občany o poskytnutí informací k místu pobytu a pohybu hledaného. "Přivítáme informace od osob, které s uvedeným mužem přišly do styku, nebo si tohoto muže kdekoliv povšimly. Policii je možné kontaktovat v pracovní dobu od 7.00 do 15.00 hodin na telefonní lince 974 778 336 - 337, kdykoliv na mobilní telefon 601 365 551, nebo je možné předat informace k hledané osobě i na celostátní bezplatnou linku 158," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová. (red)

Poslat nový komentář