Policisté hledají dva muže. Kvůli krádeži v Lidlu

Policisté hledají dva muže. Kvůli krádeži v Lidlu
Foto PČR
Další fotky: 
Policisté hledají dva muže. Kvůli krádeži v Lidlu

Ke skutku došlo v neděli 3. prosince 2017 krátce před devátou hodinou dopoledne v prodejně Lidl v ulici Újezd v Prostějově. Čtyřicetiletý nakupující při vybírání zboží z chladícího pultu telefonoval a nevěnoval pozornost okolnímu dění. Toho měl podezřelý využít a z kapsy bundy mu měl nepozorovaně odcizit peněženku s platební kartou a finanční hotovostí 500 korun. Ihned poté měl z prodejny odejít.

Svědkem krádeže byla náhodná svědkyně, která poškozeného na věc upozornila. Zadržet pachatele se však ani přes rychlou reakci poškozeného nepodařilo.

"Při analýze videozáznamu pořízeného v prodejně jsme zjistili, že s podezřelým do prodejny vstoupil ještě jeden muž. Oba muži byli ve věku do 30 let, asi 170 centimetrů vysocí, silnější postavy a snědé barvy pleti. K objasnění tohoto skutku a k vypátrání podezřelého žádáme o pomoc občany, kteří by k oběma mužům mohli poskytnout jakékoli informace, aby se s nimi obrátili na policisty osobně na adrese Újezd 12, Prostějov, nebo telefonicky prostřednictvím linky 158," uvedl mluvčí policie František Kořínek. (red)

 

Komentáře

Obraťte se s Vaší informací na policii!

Přesně tito dva muži se ke mě v Lidlu přihrnuli a chtěli podepsat nějaké papíry. Také to bylo v období prosince.

Poslat nový komentář