Chtěl skočit po auto. Skončil na záchytce

Chtěl skočit po auto. Skončil na záchytce
ilustrační foto

V neděli 4. února 2018 před sedmou hodinou ráno přijali policisté oznámení o nebezpečném pohybu mladého muže na komunikaci u obce Bedihošť. Věc oznámil projíždějící řidič, který uvedl, že mu muž sdělil svůj úmysl skočit pod náhodně projíždějící automobil.

„Na místo vyslaní policisté se s mladíkem nebyli schopni domluvit a ten stále vyhrožoval sebevraždou pod koly automobilu. Z důvodu ochrany bezpečí jeho i silničního provozu byl muž za použití donucovacích prostředků hmatů a chvatů zajištěn. Poté mu byla přiložena služební pouta a k dalším úkonům byl převezen na policejní služebnu. Provedenou dechovou zkouškou u muže policisté změřili hodnotu 2,23 ‰ alkoholu v dechu," informoval policejní mluvčí František Kořínek.

Protože muž nepřestával s agresivními výpady a vyslovovanou touhou si ublížit, byl po lékařské prohlídce umístěn k vystřízlivění do protialkoholní záchytné stanice v Olomouci.

„Za zmínku stojí, že muž po svém vystřízlivění navštívil policejní služebnu znovu a za své jednání se policistům omluvil," dodal Kořínek. (red)

Ilustrační foto: Podkapotou.sk

Poslat nový komentář