Policisté pátrají po svědcích střetu cyklistů

Policisté pátrají po svědcích střetu cyklistů
ilustrační foto

V úterý 14. srpna 2018 v 5:40 hodin došlo na cyklostezce u křižovatky ulic Nerudovy a Melantrichovy v Prostějově k dopravní nehodě dvou cyklistů. Jeden z nich z místa ujel. Policisté nyní pátrají po svědcích střetu.

„Dosud nezjištěný cyklista jedoucí po chodníku ulicí Nerudovou ve směru od ulice Resslovy měl při najetí na cyklostezku ve směru k sídlišti Hloučela z dosud přesně nezjištěných příčin narazit do boku jízdního kola třiapadesátileté ženy. Ta jela po cyklostezce ve směru do centra města. Žena po střetu upadla, přičemž si způsobila zranění. S tím byla převezena do prostějovské nemocnice k ošetření. Druhý cyklista z místa ujel, aniž zraněné ženě poskytl jakoukoli pomoc," uvedl policejní mluvčí František Kořínek s tím, že ke zranění dalších osob ani ke škodě na majetku nedošlo. Alkohol u poškozené ženy policisté vyloučili provedenou dechovou. Po totožnosti druhého cyklisty policisté pátrají. Příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření.

Policisté nyní žádají veřejnost o pomoc. „Pokud byl někdo svědkem střetu, nechť nás kontaktuje osobně nebo na bezplatné lince 158," dodal Kořínek. (red)

Foto: PČR

Poslat nový komentář