Policisté hledají svědky nehody

Policisté hledají svědky nehody
ilustrační foto
Další fotky: 
Policisté hledají svědky nehody

Kriminalisté územního odboru Olomouc se obrací na širokou veřejnost s žádostí o zjištění případných svědků dopravní nehody. Stala se 22. ledna 2019 okolo 06:40 hod v Olomouci.

V uvedenou hodinu jel řidič osobního motorového vozidla Škoda Octavia, v Olomouci po ulici Na Trati ve směru jízdy od ulice Erenburgova k ulici Balbínova. U domu č. p. 59 na přechodu pro chodce pravděpodobně nedal přednost v chůzi chodkyni, která vozovku přecházela u vyznačeného přechodu pro chodce ve směru chůze od místní restaurace směrem k ulici Tomkova. Došlo ke střetu přední částí vozidla a pravého boku chodkyně. Tato upadla na přední kapotu a poté na vozovku. Při nehodě byla zraněna.

„V souvislosti s prověřováním okolností dopravní nehody se obracíme na případné svědky, kteří viděli uvedenou dopravní nehodu, aby se přihlásili na linku 158, nebo osobně či telefonicky kontaktovali přímo kriminalisty druhého oddělení obecné kriminality SKPV územního odboru Olomouc, Žižkovo náměstí 4, Olomouc, tel: 974 766 492," uvedl policejní mluvčí Libor Hejtman. (red)

Foto: PČR

Poslat nový komentář