Jel po dálnici v protisměru. Policie hledá řidiče stříbrného Clia

Jel po dálnici v protisměru. Policie hledá řidiče stříbrného Clia
ilustrační foto

V úterý 5. března 2019 krátce po osmé hodině ranní přijali prostějovští policisté na lince tísňového volání i několik telefonických oznámení o osobním automobilu jedoucím v protisměru na dálnici u Prostějova, a to minimálně v úseku od 22 do 25 kilometru. Dosud nezjištěný řidič osobního automobilu typu Renault Clio stříbrné barvy měl v dálničním směru na Brno jet směrem k Olomouci.

„Dle dosavadního šetření se měl řidič poté obrátit do správného směru a z dálnice sjet na exitu Prostějov Centrum. Poté měl pokračovat k dálničnímu nájezdu a následně směrem na Olomouc pokračoval již ve správném jízdním pruhu dálnice D46. Pro toto jednání je dosud nezjištěný řidič podezřelý z přestupku podle zákona o silničním provozu," uvedl policejní mluvčí František Kořínek.

V souvislosti s tímto případem se policisté obrací na veřejnost se žádostí o pomoc s pátráním po totožnosti neznámého řidiče. „Se svými poznatky, případně pořízenými fotografiemi či kamerovými záznamy z vozidel se svědci mohou na policisty prostějovského dopravního inspektorátu obrátit telefonicky na číslo 974 781 251, nebo e-mailem na pv.di.nehody@pcr.cz, či prostřednictvím bezplatné linky 158," dodal mluvčí. (red).

Ilustrační foto: youtube

Poslat nový komentář