Konflikt kvůli ubrousku skončil na Policii ČR

Konflikt kvůli ubrousku skončil na Policii ČR
ilustrační foto

Dne 11. 4. 2019 v nočních hodinách nahlásila obsluha jedné prostějovské provozovny problémy s opilou ženou. Na místo byla vyslána hlídka strážníků. Ta při při zjišťování skutečného stavu věci zjistila, že dotyčná do podniku přišla se dvěma kamarády. Společně si objednali jídlo. Během objednávky se žena chovala hlučně a dělala nepořádek kolem stolu. Obsluhou byla upozorněna na nevhodnost svého chování.

„Po obdržení jídla požadovala přinesení dalších ubrousků. To bylo obsluhou odmítnuto. Neslušné jednání mladé ženy hlídce potvrdili i její dva kamarádi. Spor mezi ženou a personálem se vyhrotil natolik, že dotyčná po obsluze hodila objednané jídlo, a to i před strážníky. Tím došlo k ušpinění oblečení obsluhujícího muže a také koberce. Dotyčná byla zpacifikována strážníkem, který použil donucovací prostředky. Ženu za pomoci hmatů a chvatů svedl na zem. Teprve poté se situace zklidnila. Strážníci dotyčnou vyzvali k prokázání totožnosti a provedení orientační dechové zkoušky. Přístroj zaznamenal hodnotu 1,5 promile. Občanský průkaz u sebe neměla, proto byla hlídkou předvedena ke zjištění totožnosti na služebnu Policie ČR," informovala strážník Tereza Greplová.

Svým chováním se šestatřicetiletá žena dopustila přestupků proti veřejnému pořádku, občanskému soužití a majetku. Protiprávní jednání bylo postoupeno k dořešení příslušnému správnímu orgánu. O tom strážníci všechny poučili. (red)

Ilustrační foto: MP

Komentáře

Asi se dívá moc na akční filmy.

Poslat nový komentář