Dítě vypadlo z okna a zemřelo. Policie obvinila z jeho smrti jednu osobu

Dítě vypadlo z okna a zemřelo. Policie obvinila z jeho smrti jednu osobu
ilustrační foto

Kvůli tragickému pádu čtyřletého chlapce v Přerově, který na začátku dubna vypadl z okna bytového domu, stíhají policisté jednu osobu. Neštěstí se stalo v Kojetínské ulici. Dítě vypadlo ze čtvrtého patra na chodník, zemřelo na místě. Podle našich informací je stíhána osoba, která v osudnou chvíli měla dítě hlídat.

Osmého dubna po desáté hodině obdrželi policisté oznámení o pádu dítěte z okna domu na ulici Kojetínská v Přerově. Chlapeček pád nepřežil. Policisté nyní obvinili jednu osobu, kterou stíhají za usmrcení z nedbalosti

Na místě bylo zjištěno, že čtyřletý chlapec vypadl ze čtvrtého patra na chodník před domem. Při pádu utrpěl zranění neslučitelná se životem a na místě zemřel. „V souvislosti s tímto případem bylo zahájeno trestní stíhání jedné osoby, která byla obviněna z trestného činu usmrcení z nedbalosti, za který trestní zákoník stanovil maximální trest odnětí svobody od jednoho roku do pěti let," uvedla v pátek policejní mluvčí Miluše Zajícová. Případ policisté i nadále vyšetřují a nechtějí k němu zatím sdělovat bližší podrobnosti. (ber)

Ilustrační foto: pohrebnictvi.cz 

Poslat nový komentář