Porvali se kvůli ženě. Jeden skončil v poutech

Porvali se kvůli ženě. Jeden skončil v poutech
ilustrační foto

V úterý 7. května 2019 před jednadvacátou hodinou došlo v centru města Kostelec na Hané k incidentu mezi dvěma muži ve věku 29 a 37 let. Starší z mužů měl mladšího fyzicky napadnout z důvodu sporu o náklonnost mladé ženy.

„Po úderu čelem do čela napadený muž upadl na zem, ale zranění neutrpěl. Na místo přivolaní policisté staršího, zjevně opilého, muže vyzvali k prokázání totožnosti, ten to však odmítl. Jakoukoli spolupráci muž odmítl i po výzvě s výstrahou, že proti němu policisté užijí donucovacích prostředků a následně bude ke zjištění totožnosti předveden na obvodní oddělení. S využitím hmatů a chvatů policisté proto muže zajistili a předvedli na obvodní oddělení Prostějov 2. Odtud byl muž po provedení nezbytných úkonů po dvaadvacáté hodině propuštěn," informoval policejní mluvčí František Kořínek.

Pro své jednání je muž nyní podezřelý z přestupku proti veřejnému pořádku a z přestupku proti občanskému soužití. Za ty mu hrozí pokuta až do výše 30 tisíc korun. K dořešení bude věc postoupena příslušnému správnímu orgánu (red)

Ilustrační foto: PČR

Komentáře

Tak předvedli svaly.

Poslat nový komentář