Za dobrotu na žebrotu. Motorkář skončil v příkopu

Za dobrotu na žebrotu. Motorkář skončil v příkopu
ilustrační foto
Další fotky: 
Za dobrotu na žebrotu. Motorkář skončil v příkopu

Další nehodu, od které jeden z účastníků ujel, policisté vyšetřují ve Zlatých Horách. Nehoda se odehrála v neděli 21. července před polednem v katastru Zlatých Hor. Policisté žádají o pomoc veřejnost.

„Neznámý řidič jel s vozem zn. Ford Focus v provedení combi, tmavě modré barvy, ve směru na Heřmanovice. Z pravého jízdního pruhu náhle částečně přejel do levého jízdního pruhu, ve kterém právě jel 41letý motocyklista. Automobil měl levou zadní částí narazit do předního kola motocyklu zn. Yamaha. Po nárazu motorkář sjel vpravo mimo silnici, kde havaroval. Při pádu utrpěl zranění," uvedla policejní mluvčí Tereza Neubauerová s tím, že motorkář chtěl předjet proto, aby řidiče vozu upozornil na uvolněné jízdní kolo, které převážel na zadním nosiči. Na registrační značce mělo figurovat písmeno „A“.

Na motocyklu a oblečení motorkáře vznikla hmotná škoda ve výši 45 000 Kč. „Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli přispět k objasnění některé z dopravních nehod, aby se ozvali jesenickým dopravním policistům na telefonním č. 735 788 576," dodala mluvčí. (red)

Foto: PČR

Poslat nový komentář