Nehoda se zraněním tří osob. Motorkáře transportoval do nemocnice vrtulník

Nehoda se zraněním tří osob. Motorkáře transportoval do nemocnice vrtulník
ilustrační foto
Další fotky: 
Nehoda se zraněním tří osob. Motorkáře transportoval do nemocnice vrtulník

V úterý 23. července 2019, kolem osmnácté hodiny, přijali policisté oznámení o dopravní nehodě na silnici II/435, ve směru jízdy od obce Kožušany-Tážaly na obec Dub nad Moravou.

„Z prozatím přesně nezjištěných příčin se zde čelně střetlo osobní vozidlo Škoda Fabia, řízené 47letým řidičem, který jel od obce Kožušany, s motocyklem zn. Jawa, který řídil 74letý řidič a jel v protisměrné části vozovky. Z prvotního šetření vyplývá, že po střetu mělo osobní vozidlo pokračovat v jízdě, následně vyjet mimo komunikaci vpravo, kde mělo narazit do zábradlí mostu a poté havarovat do silničního příkopu u silnice, vedoucí na obec Blatec. Při nehodě došlo ke zranění motorkáře, který byl letecky transportován do nemocničního zařízení a 47letého řidiče osobního vozidla a jeho 80leté spolujezdkyně, kteří skončili také v péči zdravotnické záchranné služby," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

U obou účastníků nehody byla provedena orientační dechová zkouška, která byla negativní. U řidiče osobního vozidla i test na omamné a psychotropní látky, který byl také negativní. Při nehodě vznikla škoda na motocyklu, osobním vozidle a zábradlí mostu. Ta je v současné době odhadována na předběžně 150 500 korun.

„Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, stejně jako to, co nehodě předcházelo a celý její průběh, jsou v šetření," doplnila mluvčí. (red)

Foto: PČR

Poslat nový komentář