Policisté varují: Na okružních křižovatkách pozor na cyklisty

Policisté varují: Na okružních křižovatkách pozor na cyklisty
ilustrační foto
Další fotky: 
Policisté varují: Na okružních křižovatkách pozor na cyklisty

Cyklistu lze na kruhových křižovatkách snadno přehlédnout. Policisté upozorňují řidiče, aby zvláště v současné době, kdy po komunikacích jezdí více cyklistů, na ně dávali pozor. V minulých dnech napříkald došlo na okružní křižovatce ulic Krasická - Anenská – V Polích – Drozdovická v Prostějově k dopravní nehodě osobního automobilu s jízdním kolem.

„Pětadvacetiletý řidič Audi do křižovatky vjel z ulice V Polích v době, kdy křižovatkou od Krasické ulice projížděl čtyřiapadesátiletý cyklista. Po nárazu do levého boku vozidla cyklista upadl na komunikaci, přičemž si způsobil zranění. S tím byl převezen do prostějovské nemocnice," uvedl policejní mluvčí František Kořínek s tím, že ke zranění dalších osob nedošlo. Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na 20 tisíc korun. Alkohol byl u obou řidičů vyloučen provedenými dechovými zkouškami. Přesné příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření. (red)

Foto: PČR

Komentáře

Kdo může se Prostějovu vyhne, co by tu hledal za štěstí?

Tyhle díla toho šaška z investic jen ničí město.

Kruhové křižovatky v Prostějově stavěli retardi,takže bych všechny po úraze poslal k soudu.A věřím,že by platili,protože postavili bastardy.

Poděkujte Lolinovi Mačákovic, nerozumí ničemu, jen homofobním úchylným básničkám. A to dělal na kraji dopravního náměstka(odtud ty nesmyslné kruháče) a náměstka na kultuře(hlava v konečníku Staňka, bývalého MK) Další z významných místních rodáků, za které se musíme stydět..... FUJ!

Na této kruhové křižovatce se bourá velmi často.

Poslat nový komentář