Kvůli vztahu rozbil okno. Nechtěně

Kvůli vztahu rozbil okno. Nechtěně
ilustrační foto

Z přestupku proti majetku je podezřelý jednatřicetiletý muž, který se 4. 8. 2019 v odpoledních hodinách vydal kontaktovat svoji bývalou přítelkyni. Ta se před ním schovávala v bytě u svého kamaráda.

„Když dorazil na místo, pokoušel se klepat na okno přízemního bytu. Jelikož mu nikdo neotvíral, tak přidal na síle. Tím došlo k rozbití skleněné výplně o rozměru cca 120 x 60 cm u plastového okna. Hlídce se na místě k poškození přiznal a uvedl, že chtěl jen mluvit se svoji bývalou přítelkyní a při pokusu ji vidět použil větší sílu, než měl," uvedl strážník Petr Zapletal s tím, že majitel nemovitosti v daný moment nedokázal vyčíslit způsobenou škodu.

Celá záležitost bude oznámena příslušnému správnímu orgánu, kde za takové jednání může být uložena pokuta do výše 50 000 Kč. (red)

Ilustrační foto: pixabay.com

Komentáře

Další kráva na scéně.

V bytě u předcházejícího přítele. Jelikož byla velmi unavená, tak poprosila, zda si u svého bývalého může zdřímnout. Ona spí, bývaly přítel pere prádlo. A z ničeho nic neskutečné bušení na okno. Byl 2x upozorněn ať do okna nemlati, bohužel neuposlechl rad domácího a ejhle střepy lítají... Škoda jen, že sem do komentáře nejde vložit video.
(jak se nechtěně vymlatil okno)

Komu není rady, tomu není pomocí.
Vyjádření poškozeného..

Poslat nový komentář