Audi sejmula motorkáře. Skončil v nemocnici

Audi sejmula motorkáře. Skončil v nemocnici
ilustrační foto
Další fotky: 
Audi sejmula motorkáře. Skončil v nemocnici

Ve čtvrtek 8. srpna 2019 kolem půl čtvrté odpoledne, přijali policisté oznámení o dopravní nehodě v prostoru křižovatky ulic Týnecká a Keplerova v Olomouci, části Holice. Z prozatím přesně nezjištěných příčin se zde střetlo osobní vozidlo Audi, řízené 28letým řidičem, a motocykl Yamaha, který řídil 41letý motorkář.

„Podle prvotních informací mělo ke střetu dojít v okamžiku, kdy osobní vozidlo mělo vyjet od čerpací stanice směrem k okružní křižovatce, a následně se mělo začít otáčet do protisměru, a v levém jízdním pruhu směrem k okružní křižovatce jel motorkář. Ten, ve snaze zabránit střetu, měl začít brzdit, přičemž položil motocykl na bok a následně došlo k nárazu motocyklu do levého boku vozidla. Při nehodě byl zraněn motorkář, který skončil v péči zdravotnické záchranné služby," popsala nehodu policejní mluvčí Irena Urbánková.

Alkohol byl u obou účastníků nehody vyloučen orientačními dechovými zkouškami. Celková hmotná škoda je v tuto chvíli odhadována na 130 000 korun. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, stejně jako celý její průběh i to, co nehodě předcházelo, je nadále v šetření. „V dané věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti, na který trestní zákoník stanoví, mimo jiné, trest odnětí svobody až na čtyři léta," dodala mluvčí. (red)

Foto: PČR

Komentáře

Zničená motorka dalším hanáckým blb.em co má místo mozku,piva kostku

Poslat nový komentář