Policisté na Prostějovsku pátrají po čtyřiasedmdesátiletém seniorovi! Pomozme!

Policisté na Prostějovsku pátrají po čtyřiasedmdesátiletém seniorovi! Pomozme!
Foto PČR

Od dnešního dopoledne (desáté hodiny 16. 8. 2019) pátrají policisté na Prostějovsku po čtyřiasedmdesátiletém seniorovi. Se žádostí o pomoc se na linku 158 obrátili rodinní příslušníci, kteří muže postrádají od včerejší devatenácté hodiny, kdy odešel z domu v Horním Štěpánově neznámo kam.

"Předpokládáme, že by se mohl pohybovat nejen na Prostějovsku, ale také případně na Olomoucku, Blanensku nebo Vyškovsku. Muž by měl mít na nohou černé botasky, na sobě světle modré rifle, tmavě modrou košili se třemi knoflíky a dlouhým rukávem a přes ni černou mikinu bez kapuce. Pod košilí by mohl mít zelenkavé tričko s krátkým rukávem a pod riflemi domácí, černé kalhoty. Krátce střižené šedivé vlasy nocí česané na patku. Má kulatý obličej, modré oči, husté černé obočí a aktuálně měl na tváři „strniště“. U špičky nosu má bradavici", popsala muže poručík Jiřina  Vybíhalová z Krajského ředitelství Policie Olomouckého kraje.

Pokud jste seniora zahlédli, jakoukoliv informaci k pobytu nebo pohybu pohřešovaného seniora přijmou policisté na lince 158. (red)

Komentáře

To je divný.Neřekl nic přibuzným?No tak hledá místo posledního odpočinku.Podobně existuje v Japonsku pod jednou horou.U nás už máme taky les oběšenců nebo vlakovou zastávku před posledním skokem.

Poslat nový komentář