Dvě mladé ženy skončily v nemocnici

Dvě mladé ženy skončily v nemocnici
ilustrační foto

Na násilí doplatily dvě mladé ženy z Přerova. V prvním případě se v sobotu v podvečer ve dvorním traktu v Husově ulici strhla hádka mezi dvěma ženami ve věku 18 a 29 let. Starší z nich byla více impulsivní, poškozenou chytila za vlasy a obě spadly na zem.

Napadenou dívku měl ještě navíc jednou kopnout do hlavy přítomný mladý muž. Po útoku skončila poškozená v nemocnici, kde zůstala po vyšetření hospitalizována na pozorování. „Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro trestné činy ublížení na zdraví a výtržnictví, ze kterých jsou podezřelí oba útočníci," dodala policejní mluvčí Miluše Zajícová.

V neděli dopoledne pak došlo ke vzájemné výměně názorů mezi partnery v jednom z přerovských bytů. Mladá žena se při hádce neudržela a svému partnerovi dala facku.

„Ten se ovšem nezachoval jako gentleman, ale naopak na ženu zaútočil tak, že ji několikrát udeřil do hlavy. Napadená si dřepla a kryla si hlavu rukama, nicméně i přesto schytala dalších pár kopanců do těla. Zraněná žena skončila v nemocnici a její léčení potrvá několik týdnů," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová. Její partner je nyní podezřelý z trestného činu ublížení na zdraví. (red)

Ilustrační foto: ZZS

Poslat nový komentář