Policisté pátrají po totožnosti neznámé ženy

Policisté pátrají po totožnosti neznámé ženy
ilustrační foto

Policisté územního odboru Olomouc se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti neznámé ženy, a to v souvislosti s prověřováním případu krádeže peněženky v jedné z olomouckých prodejen a následného pokusu o zjištění zůstatku na platební kartě, která se v odcizené peněžence nacházela.

Ke krádeži došlo dne 19. srpna 2019 v odpoledních hodinách, někdy v rozmezí od 14:30 hodin do 15:00 hodin. Někdo neznámý odcizil z volně odložené kabelky peněženku, ve které byly osobní doklady, finanční hotovost ve výši 800 korun a platební karta. Celková škoda je odhadována na předběžně 1 100 korun. Případ prověřujeme pro podezření ze spáchání přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Policistům se podařilo z kamerových záznamů zajistit fotografii neznámé ženy, která se ještě téhož dne pokusila prostřednictvím jednoho z bankomatů v Olomouci zjistit výši zůstatku na odcizené platební kartě.

„Pokud by někdo z občanů ženu z přiložené fotografie poznal, nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění její totožnosti, ať prosím, kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 buď osobně, nebo telefonicky na adrese Sokolská 52, 771 36 Olomouc, na tel. č: 974 766 651, email: ol.oo.olomouc1.stsl@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158. Za spolupráci děkujeme," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková. (red)

Foto: PČR

Poslat nový komentář