Zákaz předjíždění řidič Fordu nerespektoval. Skončil v nemocnici

Zákaz předjíždění řidič Fordu nerespektoval. Skončil v nemocnici
ilustrační foto
Další fotky: 
Zákaz předjíždění řidič Fordu nerespektoval. Skončil v nemocnici

V pátek 11. října 2019 v 8:25 hodin došlo na silnici z Prostějova k Ohrozimi k dopravní nehodě dvou vozidel. Šestadvacetiletý řidič Fordu Mondeo při jízdě od Prostějova nerespektoval dopravní značku „Zákaz předjíždění“ a v křižovatce u mostkovického hřbitova se bočně střetl s osobním automobilem značky Toyota.

„Jeho sedmašedesátiletá řidička při jízdě ze stejného směru s ním odbočila vlevo k obci Mostkovice. Po střetu se Ford dostal do smyku a vyjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do travnatého příkopu a stromu. Při nehodě řidič Fordu utrpěl zranění, se kterým byl převezen do prostějovské nemocnice. Ke zranění dalších osob nedošlo," popsal nehodu policejní mluvčí František Kořínek. Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na 115 tisíc korun. Alkohol byl u obou řidičů vyloučen provedenými dechovými zkouškami. Přesné příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření. (red)

Foto: PČR

Komentáře

Ještě že bába odbočovala střízlivá. Jinak by jí tu bouračku přišili, přesto že se chtěl ten mladý debil vyřadit dobrovolně z genofondu.

Selekce dutých hlav,zkvalitnění genofondu lidstva,pokračuje.

Poslat nový komentář