Řidič srazil cyklistu a ujel. Policie hledá svědky!

Řidič srazil cyklistu a ujel. Policie hledá svědky!
ilustrační foto

V úterý v 18:05 hodin se stala dopravní nehoda, od které řidič osobního vozidla odjel. Policisté po něm pátrají a žádají o pomoc veřejnost.

„Po ulici Průmyslová v Prostějově jel na jízdním kole 43letý cyklista ve směru k ulici Vrahovická. Z areálu firmy Maier vyjížděl řidič osobního vozidla na hlavní ulici a nedal cyklistovi přednost. Došlo mezi nimi ke kolizi, po které cyklista upadl na komunikaci. Řidič vozidla nezastavil a pokračoval dál směrem k ulici Kralická," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová s tím, že při pádu vznikla cyklistovi hmotná škoda na kole a na telefonu v předběžné výši 5 000 Kč. Zranění na místě cyklista neuplatňoval a alkohol před jízdou nepil.

„Nehoda je nadále v šetření a po řidiči osobního vozidla pátráme. Proto se obracíme i na případné svědky uvedené dopravní nehody, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace k nehodě, aby nás kontaktovali na lince 974 781 251 nebo 735 788 541, případně na lince 158. Jakékoli poznatky k řidiči i vozidlu nám pomohou s objasněním případu. Děkujeme za spolupráci," doplnila mluvčí. (red)

Ilustrační foto: pixabay.com

Poslat nový komentář