Jízda v dešti řidičky potrápila. Jedna trefila zábradlí, druhá dívku

Jízda v dešti řidičky potrápila. Jedna trefila zábradlí, druhá dívku
ilustrační foto

Ve středu v podvečer před 18 hodinou jela 50letá žena v osobním vozidle Š Octavia v Prostějově ve směru od hotelu Avion vpravo směrem na Vojáčkovo náměstí. Vlivem deštivého počasí jízdu nezvládla a najela příliš vpravo na okraj komunikace, kde narazila přední částí vozidla do kovového kolíku zábradlí, který vyvrátila.

Při nehodě vznikla na vozidle škoda předběžně vyčíslená na 5 000 Kč a na zábradlí 1 000 Kč. Test na požití alkoholu byl u řidičky proveden a vyloučil jeho požití. Ke zranění řidičky nedošlo.

O necelé půlhodiny později jeli policisté k další nehodě v Prostějově, tentokrát v ulici Kostelecká. „Řidička osobního vozidla Peugeot v seniorském věku jela ve směru od centra a odbočovala na ulici Fanderlíkova, kde přehlédla mladou dívku, která přecházela silnici. Po vzájemném kontaktu chodkyně upadla a z preventivních důvodů byla sanitním vozem převezena do místní nemocnice

na ošetření," popsala druhý případ policejní mluvčí Miluše Zajícová. Hmotná škoda nevznikla a alkohol u obou účastnic nehody byl vyloučen provedenou dechovou zkouškou. (red)

Ilustrační foto: ZZS

Poslat nový komentář