Vyrobila klientce kachní zobák. Dermatoložka byla na mol

Vyrobila klientce kachní zobák. Dermatoložka byla na mol
ilustrační foto

Dne 1. listopadu 2019 v podvečerních hodinách se v ordinaci lékařky nedaleko centra Prostějova podrobila třiatřicetiletá žena kosmetickému zákroku k úpravě rtů. Při injekční aplikaci však lékařčinou neopatrností došlo ke zlomení injekční jehly a nerovnoměrné aplikaci látky výplně do rtů. Následkem toho u pacientky došlo k bolestivému otoku rtů.

Během nepodařeného zákroku měla lékařka spotřebovat více materiálu a dohodnutá cena za zákrok se tak zvýšila. Pacientka proto musela odejít pro další hotovost. Když se dlouho nevracela, oznámila lékařka věc na policii. Během přítomnosti policistů se však pacientka na místo vrátila i s penězi.

„Při provádění šetření se policistům nezdál lékařčin stav a provedli u ní dechové zkoušky. Těmi změřili hodnoty 1,78 a 1,62 ‰ alkoholu v dechu. Jako vysvětlení lékařka uvedla, že alkohol vypila až po zákroku. Jednat se mělo o 0,2 l vína a pila prý z rozrušení, že se pacientka nevrátila.

Vzhledem ke zjištěným skutečnostem a charakteru vykonávané činnosti podezřelé policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Za ten jí v případě prokázání viny a odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti," uvedl policejní mluvčí František Kořínek. (red)

Ilustrační foto: pixabay.com

Komentáře

Vítejte v Prostějově a dejte si upravit FACE :-((

Poslat nový komentář