Policisté pátrají po totožnosti mrtvého muže

Policisté pátrají po totožnosti mrtvého muže
ilustrační foto

Kriminalisté územního odboru Olomouc se obrací na širokou veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti nalezené mrtvoly muže. Tělo muže bylo nalezeno 1. 1. 2020 v obci Štěpánov v místní části Moravská Huzová u potoka Sitka (tzv. Huzovka).

„Jde o muže světlé pleti, věk okolo 60 až 65 let, střední postava, výška 180 – 183 cm, světlé oči s výrazným obočím, krátké prošedivělé vlasy, jeden chybějící přední zub v horní čelisti, na temeni hlavy patrná jizva a dále jizva na břiše vlevo od pupku," uvedla policejní mluvčí Lenka Vanková.

Muž měl na sobě černé nízké šněrovací sportovní boty značky PRESTIGE velikost 43 - 44, černé ponožky s proužkem světle modré barvy, černé sportovní šusťákové kalhoty, hnědozelenou mikinu se zapínáním na zip, tričko s límečkem se zapínáním na tři knoflíčky tmavě modré barvy se třemi vodorovnými proužky světle modré barvy na prsou a kapsičkou na levé straně.

„Žádáme občany o poskytnutí jakýchkoliv poznatků, které by mohly vést ke ztotožnění mrtvoly muže. S veškerými informacemi se mohou obrátit na linku 158. Děkujeme za spolupráci," dodala Vanková. (ber)

Foto: PČR

Komentáře

Bílej kůň Faltýnek?

Poslat nový komentář