Recidivisté zřejmě rádi pijí. Nezapomínají ani na péči o vlasy

Recidivisté zřejmě rádi pijí. Nezapomínají ani na péči o vlasy
ilustrační foto

V pátek 10. ledna 2020 před sedmnáctou hodinou a v sobotu 11. ledna 2020 v 18:00 hodin byl v prodejně v Okružní ulici v Prostějově dvakrát přistižen jednatřicetiletý muž, když pronesl zboží přes pokladní zónu bez zaplacení.

V prvním případě z prodejní plochy odcizil cukrovinky, lahev rumu, tři šampony a barvu na vlasy v celkové hodnotě 741 korun. Ve druhém pak opět barvy na vlasy a pytle na odpadky v hodnotě 430 korun.

V sobotu 11. ledna 2020 v dopoledních hodinách pak ve stejné prodejně kradl také devětadvacetiletý muž. Ten z prodejní plochy přes pokladnu bez zaplacení pronesl dvě lahve vodky a dva šampony na vlasy v celkové hodnotě 600 korun.

„Oba muži byli při činech přistiženi ostrahou prodejny a odcizené zboží se tak mohlo vrátit do prodeje. Protože se v obou případech jedná o recidivisty, kteří byli v minulosti pro majetkovou trestnou činnost již trestáni, všechny uvedené případy policisté šetří pro podezření z přečinu krádež. Ve věcech je konáno zkrácené přípravné řízení. V případě odsouzení hrozí podezřelým trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta," doplnil policejní mluvčí František Kořínek. (red)

Ilustrační foto: MP

Poslat nový komentář