NEUVĚŘITELNÉ: Přes zákaz si vyjel autem... ...vykrást farmu

NEUVĚŘITELNÉ: Přes zákaz si vyjel autem... ...vykrást farmu
ilustrační foto

V uplynulém týdnu při výkonu dopravně bezpečnostní akce hlídka němčických policistů zastavila a kontrolovala u kostela ve Vrchoslavicích Hondu Civic. Policisté zjistili, že dvaadvacetiletý řidič má vysloven zákaz řízení motorových vozidel. 

Výtečník byl zadržen a eskortován na Obvodní oddělení Policie ČR Němčice nad Hanou. Z osobní znalosti policisty provádějící kontrolu osoby bylo totiž známo, že dne 8.12.2011 podával zadržený vysvětlení na služebně ve věci krádeže vloupáním do areálu farmy Agrodružstva Tištín v obci Koválovice, kdy se k uvedenému jednání doznal. 

Policisté zjistili, že při páchání této trestné činnosti přes zákaz také řídil motorové vozidlo. Muž vyslechl podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Dále mu bylo sděleno podezření z přečinu krádeže spáchaného formou spolupachatelství.

Mladík se svými komplici z areálu farmy Agrodružstva Tištín odcizil a odvezl osmnáct železných trubek v hodnotě přes pět tisíc korun. Majiteli areálu navíc způsobili další škodu poškozením visacích zámků na bráně a vratech od skladu. 

Když napíšeme, že odcizené věci pachatelé prodali ve sběrně kovového odpadu, jistě nemusíme dodávat, o jakou skupinu spoluobčanů se jedná...

(red)

Poslat nový komentář