Oprava křižovatky Olomoucká - Barákova se odkládá

Oprava křižovatky Olomoucká - Barákova se odkládá
ilustrační foto infos.cz

 

Už v letošním roce měla vypuknout dlouho přetřásaná rekonstrukce problémové křižovatky ulic Barákova - Olomoucká, jejíž součástí měla být i rekonstrukce nebezpečného železničního přejezdu. Kraj ale stavbu pro letošek stopl.

Projekt na rekonstrukci je hotov, výběrové řízení na zhotovitele ukončeno. Olomoucký kraj se rozhodl vzhledem k blížící se zimě stavbu odložit na jaro příštího roku. "No netěší mě to, ta křižovatka je jednak nebezpečná, mimo to je silnice u kolejí tak na vyražení zubů. Ale chápu, že hledat objízdné trasy v zimním městě plném sněhu je těžké. Vydrželi jsme tolik let, tak snad už to nějaký měsíc přežijeme," nechal se slyšet Karel Chyška. (red)

Komentáře

nezlobte se na mě, ale nechat tam cca 50 metrů, nebo kolik ten úsek může mít, když se opravovala celá olomoucká, to je demence nejvyššího řádu... člověk jede po pěkné silnici, pak najede na tankodrom a nedej bože, když odbočí směrem k místnímu... opět, pár metrů pitomých kočičích hlav a následuje zase celá opravená silnice... ale uzavřeme to znovu, do přece dává smysl, opravovat to natřikrát...

Poslat nový komentář