Princezny budou pomáhat onkologickému oddělení

Princezny budou pomáhat onkologickému oddělení
ilustrační foto

Která z holčiček, malých i velkých slečen, a snad možná každá z nás se někdy nechtěla stát princeznou. Agentura Seja přichystala na poslední červencovou sobotu celodenní program v Rakové právě pro všechny takové, které sní být alespoň na jeden den Popelkou, Sněhurkou nebo zkrátka krásnou princeznou.

 

Akce s názvem Léto s princeznou je nejen hledáním té nejkrásnější, ale zároveň „sluníčková aukce“ podpoří onkologické oddělení Fakultní nemocnice Olomouc.

Program odstartuje už kolem desáté hodiny registrem princezen, ale zváni jsou i princové všech věkových kategorií, následovat bude soutěž a vyhlášení výsledků, tombola, dražba dárků, diskotéka a spousta dalšího zajímavého programu. Registrace je možná i na e-meilové adrese agenturaseja@seznam.cz

Předsedou poroty, který má bohaté zkušenosti s hledáním princezny a ví o tom své, bude Jakub Zindulka (vodník z pohádky Princezna ze mlejna – pozn. redakce). Odpoledne potěší všechny svou dětskou show Inka Rybářová a zazpívá Vlasta Horváth.

V akci Léto s princeznou nepůjde jen o krášlení a vznešenou noblesu. Díky dárkům, v podoběsluníčka s fotografíí a autogramem některých známých osobností, které se vydraží. Bude výtěžek předán na onkologické oddělení Fakultní nemocnice v Olomouci. A čí sluníčko si můžete přijít koupit? Svého úkolu se příkladnězhostila například Tereza Kerndlová se svým tatínkem Láďou Kerndlem, sluníčka Josefa Dvořáka, Marty Kubišové, Evy Pilarové, Tomáše Hanáka, Magdy Vašáryové a dalších. Sluníčka si můžete již teď prohlédnout na webové adrese www.letosprinceznou.blog.cz a další přibývají postupně.

Pvnovinky.cz zvou na tuto akci všechny, kteří chtějí podpořit nejen malé i velké princezny, ale rádi přispějí onkologickému oddělení olomoucké nemocnice

(pž)

Poslat nový komentář