Festival outdoorových filmů zastaví i v Ivanovicích na Hané

Festival outdoorových filmů zastaví i v Ivanovicích na Hané
ilustrační foto/ zdroj: mfof.cz

 

Mýtus jménem žralok, Ve stínu lebek či Příběn Felixe Baumgartnera, to jsou jen některé z filmů, které můžete shlédnout, pokud 23. - 27. října vyrazíte na Festival outdoorových filmů do kina Ivanka v Ivanovicích na Hané.

 

Snad každý v posledních dnech četl o Felixi Baumgartnerovi, hrdinovi, který překonal rychlost zvuku a světové rekordy ohledně největší výšky při seskoku a nejvyššího balonového letu s lidskou posádkou. Jeho příběh si nyní můžete prohlédnou také díky Festivalu outdoorových filmů, který si pro vás připravili v Ivanovicích na Hané. Přehlídku její organizítoři rozdělili do několika podtémat.

 

"Festival cestopisných, dobrodružných, extrémních a adrenalinových filmů odehrávajících se v přírodě, mnohdy v nehostinných podmínkách. Jedinečnost festivalu spočívá ve skutečnosti, že filmy si na nic nehrají, to co divák vidí, je skutečnost, která se odehrála," uvádějí organizátoři festivalu. Kromě filmů si lidé mohou prohlédnout také fotografie. Po celou dobu konání festivalu bude totoiž ve vestibulu Kulturního domu probíhat výstava snímků Martina Vaculíka z cesty po Indii s názvem Lidé z pouště Thar.(bat) 

 

Vstupné:

50,- Kč / dospělí

35,- Kč / mládež do 18 let a senioři

20,- Kč / základní školy a mládež do 15 let.

Pernamentka na festival: 

180,- Kč /dospělí

140,- Kč / děti, studenti, důchodci

Předprodej vstupenek: Městská knihovna Ivanovice na Hané, tel. 517 363 397.

program 2012/mfof.cz 

Poslat nový komentář