Rockové bál Hanáckého Woodstocku

Hanácké Woodstock, pozvánka
ilustrační foto

Velká Bystřice - Kdo má rád rockovou muziku, zajímá ho, jak asi vypadá takový „Hanácký Woodstock“ a nevadí mu zajet kousek dál, pak má jedinečnou možnost zúčastnit se 2. ročníku Rockového bálu Hanáckého Woodstocku ve Velké Bystřici u Olomouce.

V sobotu 12. ledna 2013 v 18.00 hodin odstartuje v sále Kulturního domu Ravela ve Velké Bystřici u Olomouce Rockový bál. K tanci a poslechu budou celý večer hrát kapely Fragmentary (Velká Bystřice), U2 Stay (Brno), René Lacko & Jimy Hendrix Revival (SK), Cimrmanovo torzo (Lipník n/B), Marshall Malinovsky (Olomouc). Patnáct minut před půlnocí bude vyhlášená tombola, kde jistě nebudou chybět kukačkové hodiny a před druhou hodinou ranní zaburácí rockotéka Milana Krajčiho z Rádia Rock Max.

Na akci je povoleno jako ošacení cokoliv, kromě obleku a večerních toalet. Vstupné je 200 korun a ke vstupenkám s pořadovými čísly 1 až 50 obdržíte v baru na sále jedno pivo zdarma! Rockerům mladším 15 let vstup povolen pouze v doprovodu rodičů. Další informace na: woodstock.velkabystrice.cz

(red)

 

Poslat nový komentář