Chystáte se o víkendu na ples? Víme, kam vyrazit!

Chystáte se o víkendu na ples? Víme, kam vyrazit!
ilustrační foto

Plesová sezóna je v plném proudu a kulturní sály se v tomto období netrhnou. Nejinak je tomu i v případě prvního únorového víkendu, kdy je na programu celkem dvanáct bálů. Další dva jsou vyprodány.

„Už minulou neděli jsme zjistili, že není k dispozici žádný lístek. Ples je tedy vyprodaný,“ informovala tajemnice Spolku plumlovských nadšenců Hana Prachařová, která spolu s kolegy pořádá ples v Kulturním domě Žárovice. Stejně tak je vyprodán i sobotní ples Reálného gymnázia v Prostějově. I tak však zájemci mohou zvolit z řady dalších destinací, kam o víkendu vyrazit.

Nabídka je bohatá. Již v pátek se uskuteční Ples přátel ohrozimské mateřinky, ples Střední průmyslové školy strojní a Středního odborného účiliště a ples Střední odborné školy podnikání a obchodu. O den později je pak k dispozici celkem devět akcí. Zavítat můžete například na hasičský ples v Lipové či Malém Hradisku, pokud holdujete spíše sportu, pak vás jistě potěší sportovní plesy v Čechovicích a Čechách pod Kosířem. Dva plesy pořádají vrbátecké organizace - Cukrovar Vrbátky společně se Sklárnami Moravia a Klub přátel školy, oba však mimo obec svého působiště v Prostějově a Dubanech. Společenský ples je pak na programu v Určicích, lidová veselice s ranním pochováním basy a průvodem masek v Dětkovicích a první díl Hanáckého bálu v Kralicích na Hané. Nenechte se proto pobízet a vyražte do víru víkendového plesového dění!

Kompletní program víkendových plesů:

Pátek 1. února 2013:19:00 Ples SPŠ strojní a SOU Prostějov, místo: Kulturní a společenské centrum Prostějov, Komenského 4142/6. Kulturní program: Taneční škola PIROUETTE20:00 V. ples přátel ohrozimské mateřinky. Místo: Kulturní dům Ohrozim. Kulturní program: k tanci a poslechu hraje skupina Naostro, vystoupení TŠ PIROUETTE, břišní tanečnice. Vstupné: 120 korun.20:00 Ples SOŠ podnikání a obchodu Prostějov. Místo: Městské divadlo v Prostějově, Vojáčkovo náměstí 1. Kulturní program: Taneční škola PIROUETTE.

Sobota 2. února 2013:19:30 Školský květinový ples ve Vrbátkách. Místo: Sokolovna Dubany. Kulturní program: k tanci a poslechu hraje skupina Rose Band, pro každou ženu květina, pro muže losování o porci guláše. Vstupné: 60 korun.20:00 Hasičský ples v Lipové. Místo: Kulturní dům Lipová. Kulturní program: K tanci a poslechu hraje Dvěapůlpromile band. V průběhu večera vystoupí MATAUM Šternberk - Capoeira - Mistři Evpropy a ČR v nové strhující show 2013. Vstupné na místě: 100 korun.20:00 Hasičský ples v Malém Hradisku. Místo: Kulturní dům Malé Hradisko. Kulturní program: Taneční škola PIROUETTE.20:00 Velký sportovní ples v Čechovicích. Místo: Sokolovna Čechovice. Kulturní program: k tanci a poslechu hraje TYRKYS Mojmíra Přikryla. Vstupné: 250 korun i s večeří.20:00 Sportovní ples v Čechách pod Kosířem. Místo: Společenský sál v Čechách pod Kosířem.20:00 Ples Cukrovaru Vrbátky a Skláren Moravia. Místo: Přednáškový sál Městského divadla v Prostějově, Vojáčkovo náměstí 1. Kulturní program: Taneční škola PIROUETTE.20:00 Hanácký bál I v Kralicích. Místo: Kulturní dům Kralice.20:00 Ostatky Dětkovice - Lidová veselice. Místo: Kulturní dům Dětkovice. Kulturní program: Ostatková lidová veselice s pochováváním basy, v 9 hodin průvod masek obcí.20:00 Společenský ples v Určicích. Místo: Sokolovna Určice. Kulturní program: k tanci a poslechu hraje Trio Bene z Olomouce. Vstupné: 80 korun.

(red)

Poslat nový komentář