SOUTĚŽ Jaroslav Svěcený a Cigánski Diabli zahrají v Prostějově. Vyhrajte lístky!

SOUTĚŽ Jaroslav Svěcený a Cigánski Diabli zahrají v Prostějově. Vyhrajte lístky!
Jaroslav Svěcený spolu s kapelou Cigánski Diabli

V pondělí 13. května zahrají v Prostějově na společném koncertu Jaroslav Svěcený a slovenská kapela Cigánski Diabli. Připravili jsme pro vás soutěž o šest vstupenek na toto exkluzivní představení!

Spojení dvou naprosto odlišných subjektů - českého houslisty světové úrovně a slovenské cikánské kapely s nejlepším světovým cimbálistou v čele dokonale ladí a vytváří na pódiu bouři tónů a emocí. Jaroslav Svěcený začal svou uměleckou dráhu na pražské konzervatoři, AMU a u slavných světových virtuosů. Vystupoval už v USA, Brazílii, Izraeli, Libanonu, Indii, na Kubě a na mnoha dalších místech po celém světě, během toho stihnul ještě natočit 40 alb. Za jeho činnost mu byla udělena prestižní cena Masarykovy akademie umění. Cigánski Diabli za svou téměř 20 letou kariéru získali tisíce oddaných fanoušků a na svou stranu si naklonili i odbornou veřejnost. Houslový virtuóz Štefan Banyák, cimbálový kouzelník Ernest Šarközi a klarinetový mistr Zoltán Grunza se zbytkem hudebníků získali v roce 2000 hned tři ceny Grammy a jejich alba byla oceněna dvěma zlatými a dvěma platinovými deskami. Zahráli publiku například v Japonsku, Mexiku nebo Francii, v Berlínské filharmonii nebo v Concert Hall v Melbourne. Slovenský, řecký, cikánský nebo židovský folklór střídají s klasickými, filmovými a jazzovými skladbami, což je řadí mezi nejlepší orchestry v kategorii Etno a World Music.Přijďte na jedinečný a exkluzivní koncert, který se bude konat dne 13.5.2013 v 19:00 hod. ve Společenském domě v Prostějově.Předprodej vstupenek ve Společenském domě v Prostějově, Komenského 4142/6, tel.: 582 333 003.Dále je možno vstupenky zakoupit v síti: www.ticket-art.cz a www.tickteportal.cz.

 

Vstupenky také můžete vyhrát v naší exkluzivní soutěži! Odpovězte na jednoduchou otázku: Ve kterém roce získala kapela Cigánski Diabli cenu Grammy? (odpověď na otázku najdete v předchozím textu) a zašlete nám odpověď na ní, spolu se svým jménem, datem narození a telefonickým kontaktem na sebe, a to do 08. května do 16:00 hodin, na adresu redakce@pvnovinky.cz. Šest šťastlivců následně obdrží po jedné vstupence zdarma.

Poslat nový komentář