Milujete tanec? Šest nedělních "čajových dýchánků" je připraveno pro vás!

Milujete tanec? Šest nedělních "čajových dýchánků" je připraveno pro vás!
ilustrační foto internet

 

Zdravé město Prostějov ve spolupráci s Okrašlovacím spolkem a sdružením Pomáháme tancem připravilo pro občany opět nedělní taneční čaje v restauraci Národního domu.

Tradice tanečních nedělních odpolední byla po desetiletích obnovena v roce 2011. "Přání tehdy zaznělo na fóru Zdravého města. Pamětníci připomněli, že šlo o pravidelná taneční odpoledne hojně navštěvované lidmi různých generací. Proto jsme se rozhodli je znovu nabídnout občanům," uvedla Alena Rašková, náměstkyně primátora.

Její slova potvrzuje i předsedkyně Okrašlovacího spolku a radní Milada Sokolová: „O taneční odpoledne je v Prostějově velký zájem. Zaznamenala jsem požadavky na opětovné pořádání nedělních tanečních dýchánků jak od zástupců starší, tak i mladší generace. V letošním roce se proto nedělní taneční čaje budou v restauraci Národního domu konat 6., 13. a 20. října, v listopadu pak 3., 10. a 17., začátek vždy v 16.00 hodin.“

"Hrát k tanci bude Romantica band Romana Doležela. Symbolické vstupné ve výši 30 korun bude vybíráno přímo na místě a zůstane příjmem Národního domu", dodala mluvčí radnice Jana Gáborová.

Poslat nový komentář