Odpolední taneční čaje v Národním domě startují již zítra!

Odpolední taneční čaje v Národním domě startují již zítra!
ilustrační foto internet

 

Nedělní odpoledne bude v restauraci Národního domu patřit tanečním čajům. Oblíbenou aktivitu, oslovující všechny generace, obnovilo Zdravé město Prostějov v roce 2011. Letos se k ní vrací opět, tentokrát ve spolupráci s Okrašlovacím spolkem a sdružením Pomáháme tancem.

 

 

"Přání tehdy zaznělo na fóru Zdravého města. Pamětníci připomněli, že šlo o pravidelná taneční odpoledne hojně navštěvovaná lidmi různých generací. Proto jsme se rozhodli tradici obnovit," uvedla náměstkyně primátora Alena Rašková.

Podle předsedkyně Okrašlovacího spolku a radní Milady Sokolové se i letos mají příznivci tance na co těšit. „O taneční odpoledne je mezi lidmi velký zájem u zástupců starší i mladé generace. To první začne už tuto neděli v 16 hodin. Hudbu obstará Romantica Band Romana Doležela," přidala pozvánku radní.

Pokud se nedostanete tančit tuto neděli, nezoufejte. Taneční odpoledne bude ještě 13. a 20. října a 3., 10. a 17. listopadu. Symbolické vstupné ve výši 30 korun zůstane příjmem Národního domu, náklady na hudbu uhradí Okrašlovací spolek města Prostějova. (red)

Poslat nový komentář