V Olomouci vystoupí legendární Jethro Tull

V Olomouci vystoupí legendární Jethro Tull
ilustrační foto

Skutečnou bombu přichystali pořadatelé festivalu Bounty Rock Cafe Open Air. V červnu v rámci programu vystoupí na Korunní pevnůstce legendární bristká kapela Jethro Tull.

Do Olomouce přijedou s turné Best Of , takže milovníci rocku se mohou těšit na největší hity světoznámé kapely. Jethro Tull už v Olomouckém kraji hrála před dvěma lety, kdy hostovala na hradě Helfštýn v rámci turné zaměřeného na album Thick As A Brick.

Předskokany kapely budou mimo jiné Hudba Praha, Alice s Danem Bártou či Česká supergroup. Ta vznikla na základě hlasování o nejlepší rockové osobnosti. A tvoří ji Kamil Střihavka, Michal Pavlíček, Jan Hrubý, Roman Dragoun, Vladimír Kulhánek a Miloš Meier.

Přestože koncert bude v červnu, lístky jsou v prodeji již nyní. Neváhejte, je jich sice 12 tisíc, ale zájem je už teď ohromný. (ber)

Jethro Tull

Název kapely je odvozen od anglického agronoma, vynálezce secího stroje, který žil na přelomu 17. a 18. století. Jethro Tull znikla v roce 1967 v Blackpoolu ve Velké Británii. Vůdčí osobností kapely je skotský hudebník a skladatel Ian Anderson.

Jethro Rull představuje světově proslulý hard-folk-rock. Kromě Andersona v kapele hrají baskytarista David Goodier, klávesista John O´Hara, kytarista Florian Opahle, bubeník Scott Hammond a vokalista Ryan O’Donnell.

 

Komentáře

Tak na ty se vážně těšíme :D Teda...pokud do koncertu neumřou...

Poslat nový komentář