Soutěžte o lístky na erotický ples!

Soutěžte o lístky na erotický ples!
ilustrační foto plakát

 

Tento rok na nás čeká jubilejní desátý ročník Společensko-erotického plesu v Kulturním domě v Jesenci. Těšit se můžeme na Sexy pirátky z Karibiku - aneb Cesta kolem světa za jeden večer.

Pořadatelé připravili bohatý (a nejen erotický) program pro dámy i pány. "Jestli by vás přepadl v průběhu večera hlad, uspokojit chutě můžete bohatým výběrem vařených specialit. Sexy pirátky ve vás rozproudí krev a sexy piráti vás nenechají chvilku v klidu. Přehlídka spodního prádla, dámský striptýz, pánský striptýz a hlavní hřeb večera, to je vše, co můžete zhlédnout v Kulturním domě v Jesenci 8. března," přidal osobní pozvánku Tomáš Grepl z pořádající agentury Mamut Agency. Kulturní dům bude otevřen od 19 hodin a začátek plesu je v 19.30.

Vstupenky v předprodeji nebo na dobírku 190 Kč, na místě 250 Kč. Zájemcům o příspěvek do tomboly bude věnována V.I.P vstupenka s místenkou.

Prostějovské novinky mají pro vás soutěž o dvakrát dva lístky na tento úžasný večer. Otázka zní: Po kolikáté se koná Společensko-erotický ples v Kulturním domě v Jesenci? Odpovědi zasílejte na redakční e-mail: redakce@pvnovinky.cz! Těšíme se na vaše odpovědi! (red)

 

Poslat nový komentář