Nová divadelní sezóna nabízí setkání s hvězdami, nové předplatné a připomene 40 let vzniku HaDivadla

Nová divadelní sezóna nabízí setkání s hvězdami, nové předplatné a připomene 40 let vzniku HaDivadla
ilustrační foto

 

Setkání s hereckými hvězdami v nové divadelní sezóně 2014-2015 opět nabídne Městské divadlo v Prostějově. Prodej nového abonmá pro čtyři divadelní skupiny, cyklus abonentních koncertů, pohádkové předplatné pro děti a rodiče i nové předplatné cyklu LiStOVáNí bude zahájen v pondělí 23. června a skončí v pátek 4. července. 

„V tomto období rezervujeme místa současným 1740 předplatitelům,“ uvedla ředitelka Městského divadla v Prostějově Jana Maršálková. Prodej bude podle jejích slov pokračovat od 4. srpna do 4. září, v této době již budou uvolněná místa k dispozici všem zájemcům.

Vzhledem k tomu, že Prostějov nemá vlastní soubor, je nabídka sestavena z hostujících divadel. Z pražských scén se diváci mohou těšit na Divadlo Na Fidlovačce, Divadlo pod Palmovkou, Divadlo Rokoko, Divadlo Metro, Kalich, Studio DVA či Divadlo Na Jezerce a další. Ve výčtu nebude chybět Moravské divadlo Olomouc, Slezské divadlo Opava, Slovácké divadlo Uherské Hradiště, příbramské či kladenské divadlo.

Z hereckých hvězd, které se na prknech prostějovského divadla prostřídají, uvedla ředitelka jen některá: Eliška Balzerová, Eva Holubová, Regina Rázlová, Iva Janžurová, Veronika Kubařová, Jiří Štěpnička, Jiří Langmajer, Vojta Kotek, Petr Nárožný, Ladislav Županič, Iva Pazderková, Chantal Poullain, Miroslav Vladyka, Sabina Remundová a další.

Slibná je také nabídka sedmi koncertů, na nichž se představí významní sólisté i hudební seskupení. Čtyři pohádkové víkendové dny nabídne předplatné Čtyřlístek, které je určeno nejmenším divákům a jejich doprovodu.

Novinkou sezóny 2014 – 2015 je předplatné LiStOVáNí, které divákům v osmi pořadech scénického čtení zprostředkuje sedm bestsellerů našich i světových literárních tvůrců.

Programová brožura na sezónu 2014 -2015 tradičně zmiňuje také podzimní divadelní přehlídku Aplaus, kterou prostějovské divadlo pořádá ve spolupráci s marketingovou společností TK PLUS. Pamětníci a příznivci dnešního brněnského HaDivadla najdou v nabídce tituly, které v listopadu připomenou 40. výročí založení tohoto souboru právě v Prostějově.

(eze)

Poslat nový komentář